We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 313 (+5 SEK) on 26-Jan-2020 17:30

Select region


Global Site


Als onderdeel van ons Essentials Initiative hebben we ons tot doel gesteld om awareness rondom hygiëne te vergroten door er op speciale dagen, zoals Global Handwashing Day, aandacht aan te besteden. Dit zorgt niet alleen voor awareness rondom hygiëne initiatieven, maar biedt ook mogelijkheden voor samenwerking met mensen wereldwijd, om hygiëne en gezondheid te verbeteren.

man-sleeping-1-1-1.jpg

Global Handwashing Day

Global Handwashing Day - Een initiatief dat zich richt op het belang van handhygiëne en de impact en consequenties ervan

Tena educating nurses

World Continence Week

World Continence Week – door middel van discussie en innovatie, kan verbeterde continentiezorg de belasting voor de verzorgende verminderen en mensen weer mee laten doen in de maatschappij

150916tork_1245.jpg

World Hand Hygiene Day

World Hand Hygiene Day - Het gevecht tegen infecties die je met goede handhygiëne kunt bestrijden onder de aandacht brengen, waardoor minder antibiotica nodig is. 

Libresse-Test_Tube_Pad_R03.jpg

Menstrual Hygiene Day

Menstrual Hygiene Day - we willen taboes en stereotypen rondom menstruatie doorbreken door de stigma's weg te halen