We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 227.7 (+1.5 SEK) on 15-Aug-2018 17:29

Select region


Global site


Menstrual Hygiene Seminar - Cape Town

Er bestaat ontegenzeggelijk een verband tussen hygiëne en betere gezondheid en welzijn. Als een van ’s werelds grootste bedrijven in hygiëneoplossingen beschikt Essity over de kennis, ervaring en toewijding om de standaarden van hygiëne over de hele wereld te verbeteren, en wij zullen ons altijd blijven inspannen om dit tot stand te brengen.

Essity heeft al sinds 2008 inzichten verzameld en het gesprek over de rol en het belang van hygiëne vanuit een wereldwijd oogpunt aangewakkerd via het initiatief Hygiene Matters. Om echt een verschil te maken moeten we voortdurend verdergaan en vragen: Hoe kunnen we vooruitgang boeken in hygiënezaken? In het Hygiene Matters-verslag van dit jaar willen we belangrijke stakeholders aanmoedigen tot handelen door de waarde van investeringen in hygiëne te benadrukken en innovaties en transformerende oplossingen te tonen.