We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 287.5 (-5.4 SEK) on 23-Oct-2019 17:29

Select region


Global Site


Fotografiska-logo.jpg

Samen met Fotografiska hebben we een driejarig partnerschap om sociale kwesties bespreekbaar te maken en dialoog aan te moedigen over belangrijke hygiëne- en gezondheidsonderwerpen.

Fotografiska is een internationaal ontmoetingspunt waar alles om fotografie draait. Fotografiska ligt in het hart van Stockholm en is een internationaal erkend fotografiemuseum en ontmoetingsplaats. Het beschikt over 2500 vierkante meter tentoonstellingsruimte en ontvangt jaarlijks meer dan 500.000 bezoekers. 

Haar missie: een inclusieve plek te vormen, zowel lokaal als online, waar mensen met verschillende achtergronden zich welkom voelen en een open gesprek kunnen houden met elkaar. Via het langlopende duurzaamheidsthema van het museum, “Fotografiska for Life,” combineren we artistieke, uitdagende verhalen met inzichten van ons Essentials Initiative. Dit biedt een sterk platform voor verandering, waarbij de tentoonstelling bezoekers aanspoort om beeldvorming te gebruiken als een manier om taboes over hygiëne te verdrijven en mensen in staat te stellen om verreikende verbeteringen te promoten.