We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 267.3 (-1.9 SEK) on 20-Mar-2019 17:29

Select region


Global Site


UN-Foundation-Logo.jpg

The United Nations Foundation (UNF) werd in 1998 gelanceerd door een gift van $ 1 miljard van mediamagnaat Ted Turner, oprichter van CNN. Het is de grootste bron van particuliere financiering voor de Verenigde Naties (VN), ondersteunt de missies van de organisatie en moedigt andere donateurs aan om de acties en programma’s van de VN te ondersteunen. 

De financiering van UNF helpt bij het aanpakken van kwesties van kindergezondheid, klimaatverandering, energie, duurzame ontwikkeling, technologie, vrouwen, meisjes en populatie. De UNF verbindt het werk van de VN met anderen van over de hele wereld, en mobiliseert de energie en deskundigheid van bedrijven en niet-gouvernementele organisaties om de VN te helpen bij kwesties zoals klimaatverandering, wereldwijde gezondheid, vrede en veiligheid, empowerment voor vrouwen, armoedebestrijding, toegang tot energie, en de relaties tussen de VS en de VN. UNF ondersteunt de missie van de VN door de duurzame ontwikkelingsdoelen uit te breiden binnen de VN en algemene openbare forums.

Essity werkt samen met UNF om de duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) te ondersteunen.