We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 284.1 (+4.9 SEK) on 18-Sep-2019 17:29

Select region


Global Site


WSSCC-logo.jpg

WSSCC is het enige onderdeel van de VN dat geheel is toegewijd aan de behoeften voor sanitaire voorzieningen, hygiëne en gezondheid, met name voor de meest kwetsbare mensen op de wereld.

WSSCC en Essity hebben een aantal gezamenlijke punten aangewezen waarop ze kunnen samenwerken, bijvoorbeeld het verbeteren van de hygiëne- en gezondheidsnormen gedurende de levensloop. 
Onze marktfocus sluit op elkaar aan. Het verbeteren van hygiënestandaarden is universeel; de gemeenschappelijke kenmerken zijn talrijker dan de verschillen, ongeacht de marktontwikkeling. 
Het Secretariaat dat in Genève is gevestigd, is (via de leden) aanwezig in 150 landen, maakt zich sterk voor verandering en maakt lokale oplossingen mogelijk voor de miljoenen mensen die geen toegang hebben tot goede sanitaire voorzieningen en hygiëne, gedurende de levensloop van mensen.
Essity slaat de handen ineen met WSSCC om onze kennis en expertise aan te vullen, om geloofwaardigheid op te bouwen en om ons gezamenlijke netwerk en de toegang tot relevante besluitvormers en forums te verbeteren.