We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 304.8 (-0.2 SEK) on 20-Nov-2019 17:29

Select region


Global Site


We kondigen met trots onze samenwerking met Fotografiska aan. Samen met Fotografiska willen wij het bewustzijn vergroten en een gesprek aangaan met mensen over het belang van hygiëne en de hierbij behorende sociale problemen.

Fotografiska ligt in het hart van Stockholm en is een internationaal erkende ontmoetingsplaats en fotografiemuseum. Het beschikt over 2500 vierkante meter tentoonstellingsruimte en ontvangt jaarlijkse meer dan 500.000 bezoekers. Haar missie: een inclusieve plek te vormen, zowel lokaal als online, waar mensen met verschillende achtergronden zich welkom voelen en een open gesprek kunnen houden met elkaar.

Via het langlopende thema van het museum, “Fotografiska for Life,” combineren we artistieke, uitdagende verhalen met inzichten van ons “Hygiene Matters”-initiatief. Dit biedt een sterk platform voor verandering, waarbij de tentoonstelling bezoekers aanspoort om beeldvorming te gebruiken als een manier om taboes over hygiëne te verdrijven en mensen in staat te stellen om verreikende verbeteringen te promoten.

Onze eerste tentoonstelling ging op 8 november 2017 van start met ‘Hygiene, A Circle of Life’ van de Zweedse fotografe Ida Borg. In 2018 wordt dit uitgebreid en bezoeken we de VS en het VK met twee nieuwe tentoonstellingen. We hopen dat je samen met ons de media en Hygiene Matters gaat verkennen.

Kom meer te weten over de website Fotografiska for Life en vind ons op Facebook, Instagram en Twitter voor meer informatie over hygiënezaken.