We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 304.4 (+4.9 SEK) on 13-Nov-2019 14:04

Select region


Global Site


Van 8 november tot 21 januari zal het Fotografiska-museum in Stockholm de tentoonstelling Hygiene – A Circle of Life vertonen. Deze tentoonstelling maakt deel uit van de langlopende samenwerking tussen Essity en Fotografiska. Het doel van deze samenwerking is om onder de aandacht te brengen hoe hygiëne en gezondheid van invloed zijn op het welzijn van personen, en om de uitdagingen en taboes omtrent hygiëne en gezondheid aan het licht te brengen.

De tentoonstelling richt zich op het feit dat het niet uitmaakt hoe oud je bent, jouw gezondheid is afhankelijk van hygiëne – je eigen persoonlijke hygiëne en die van anderen. Hygiëne is niet alleen belangrijk om te kunnen overleven, het speelt ook een belangrijke rol in de sociaal-economische ontwikkeling. Maar er staan vele taboes, tradities en mythes in de weg van deze cruciale ontwikkeling.

Dit is de eerste van drie tentoonstellingen die gehouden zullen worden over een periode van drie jaar. De samenwerking past binnen de focus van Essity op hygiëne, gezondheid en welzijn en het Hygiene Matters-initiatief, maar ook het “Fotografiska for Life”-platform van het museum, dat zich richt op het zichtbaar maken van de uitdagingen voor mensen en gemeenschappen over de hele wereld. Via deze samenwerking hopen we een bredere groep te kunnen bereiken en bij te dragen aan een wereldwijde dialoog die het bewustzijn en de vooruitgang verbetert wat betreft hygiëne, gezondheid en welzijn.

Hoe belangrijk is hygiëne?

We vroegen mensen op straat over hun kennis over hygiënestatistieken zoals het percentage van ouders dat met hun dochters praat over menstruatie en het aantal kinderen dat het gebruik van sanitaire ruimten op school vermijdt. Kijk of ze het juist hadden.

VoicesAboutHygiene-2880x1300.jpg

Mensen over “Hygiene - A Circle of Life”

Luister naar quotes van panelleden van de Norrsken Foundation, Gapminder, Water Supply and Sanitation Collaborative Council en Essity. En maak kennis met Edwina White die vertelt over haar persoonlijke situatie en ervaring in het omgaan met incontinentie voor meerdere jaren.