We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 284.1 (+4.9 SEK) on 18-Sep-2019 17:29

Select region


Global Site


Het genereren van een verhoogde waarde voor de aandeelhouder door middel van winstgevende groei

Essity zet zich in om langdurige waarde te genereren voor aandeelhouders en te zorgen dat het Essity-aandeel voor aandeelhouders een hoger totaal rendement heeft dan bij concurrenten.

Zorgen dat er elke dag meer mensen meer van het leven kunnen genieten

Essity wil ervoor zorgen dat er elke dag meer mensen meer van het leven kunnen genieten Om dit te doen delen we onze kennis met klanten en consumenten door middel van voorlichting over hygiëne en gezondheid en door wereldwijd het gesprek aan te gaan over hygiëne, gezondheid en welzijn. Tegelijkertijd creëren we ook zakelijke kansen.

Bijdragen aan een duurzame en circulaire gemeenschap

Het is Essity’s doel om producten en diensten te ontwikkelen voor een duurzame en circulaire gemeenschap. In het bedrijfsmodel van circulariteit streven we ernaar om het verbruik van grondstoffen te verminderen en efficiënte recycling of compostering van onze hygiëne- en gezondheidsproducten mogelijk te maken. Dit betekent dat we dit moeten doorvoeren in ons innovatieve werk en nieuwe bedrijfsmodellen moeten ontwikkelen die nieuwe zakelijke kansen creëren voor Essity.

Ervoor zorgen dat onze werknemers hun volledige potentieel benutten als deel van één winnend team

We bieden carrièremogelijkheden in een toonaangevend internationaal hygiëne- en gezondheidsbedrijf dat zich inzet om het welzijn in de wereld te verbeteren door toonaangevende oplossingen voor hygiëne en gezondheid. Verbeterde hygiëne en gezondheid vormen de basisvoorwaarden voor een beter leven en spelen een essentiële rol in welzijn.