We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 290.9 (-6.6 SEK) on 28-Feb-2020 09:43

Select region


Global Site


Onze ambities voor mens en natuur werpen licht op onze langetermijnvisie voor het soort bedrijf dat we willen zijn en de richting die we willen inslaan.

Girl blowing dandelion seeds

Ambities voor de natuur

Wij leveren onze klanten duurzame oplossingen met toegevoegde waarde gebaseerd op een veilige, efficiënte en milieuvriendelijke inkoop, productie en ontwikkeling.

Wij vechten tegen klimaatverandering en minimaliseren onze impact op het milieu met een combinatie van innovaties en nieuwe technologieën, efficiency-verbeteringen, initiatieven van consumenten en het gebruik van duurzame materialen.

Ambities van mensen

Wij hebben een positie opgebouwd als een van de meest betrouwbare bedrijven ter wereld, en we leveren duurzame groei en waarde aan onze stakeholders.

Wij verbeteren de hygiënestandaarden over de hele wereld met onze hygiëne-oplossingen. Voor de miljoenen gebruikers van onze producten en diensten, en voor de miljarden mensen in de opkomende markten, hebben wij innovatieve oplossingen ontwikkeld die een gezond en duurzaam leven gemakkelijker maken.

Wij steunen wereldwijd de emancipatie van vrouwen en hun vrijheid om volledig te kunnen deelnemen aan de maatschappij – op sociaal, educatief en professioneel gebied – door ze toegang te geven tot, en educatie over hygiëne-oplossingen.