We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 217.4 (-3.1 SEK) on 16-Oct-2018 13:29

Select region


Global site


Slim omgaan met de manier waarop we grondstoffen gebruiken heeft alleen maar voordelen. Door betere efficiëntie in onze leveringsketen worden de grondstoffen en de invloed op het milieu verminderd. We doen dit door te investeren in nieuwe technologie, en met onze energie- en materiaalbesparende programma’s ESAVE en MSAVE.

Essity’s productiefaciliteiten hebben hetzelfde doel: om efficiëntie te verhogen en verbeteringen door te voeren in procesontwikkeling en productie. We benutten onze wereldwijde deskundigheid en schaalvoordelen om een leveringsketen van wereldklasse op te zetten. 
Onze inspanningen variëren van wereldwijde initiatieven tot kleine stapsgewijze verbeteringen. We zijn voortdurend bezig met het verlagen van het gebruik van energie en materialen, het optimaliseren van transport en het verminderen van afval. Essity’s wereldwijde functies die de aankoop, productie, logistiek en technologie beheren, hebben de grootste verantwoordelijkheid om dit voor elkaar te krijgen.