We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 220.3 (+1.3 SEK) on 25-Mar-2018 17:29

Select region


Global site


Menstrual Hygiene Seminar Sanya
Menstrual Hygiene Seminar - Cape Town

Wij willen onze kennis over hygiëne beschikbaar stellen voor klanten en consumenten en zorgen voor toegang tot betaalbare, duurzame hygiëneoplossingen om hen te helpen een gezond en waardig leven te leiden.

Doelstelling

Wij zullen onze kennis over hygiëne beschikbaar stellen voor klanten en consumenten en zorgen voor toegang tot betaalbare, duurzame hygiëneoplossingen om hen te helpen een gezond en waardig leven te leiden. In markten waarin we actief zijn zullen we:

  • Informatie verspreiden over hygiënekwesties omtrent onze producten en diensten.

  • Ernaar streven om onderwijsprogramma's voor meisjes, vrouwen en zorgverleners te implementeren.

  • Ernaar streven om de beste waarde te bieden voor consumenten door hygiëneoplossingen voor iedereen betaalbaar te maken.

Kwestie: Een waardige ouderenzorg met nieuwe technologie

Het woonzorgcentrum ‘Tre Stiftelser’ in het Zweedse Göteborg is bezig met het ontwikkelen van een nieuwe methode voor het aanpassen van de incontinentiezorg, wat kan leiden tot een waardiger leven voor de ouderen. Het zorgt er ook voor dat het personeel meer tijd heeft voor andere verzorgende taken.

De technologie werd ontwikkeld door TENA, Essity’s merk voor incontinentiezorg, en wordt bij verscheidene woonzorgcentra en instellingen gebruikt. TENA Identify lijkt op een normaal incontinentieproduct, maar dit product heeft speciale sensoren ingebouwd die urineverlies meten bij personen die zelf niet naar het toilet kunnen gaan. De hoeveelheid urine en wanneer het urineverlies plaatsvindt wordt 72 uur lang bijgehouden. De resultaten worden dan verzameld en in een rapport gezet, zodat het personeel de toiletbezoeken van de bewoner kan inplannen om te bepalen welke maat van het incontinentieproduct nodig is en om een dynamisch rooster op te stellen.

“We kunnen individueel aangepaste incontinentieproducten uitproberen of we kunnen het product geheel verwijderen en hulp bieden bij toiletbezoeken dankzij deze nieuwe technologie. Naast het feit dat het de waardigheid van onze bewoners verhoogt, zorgt deze technologie er ook voor dat we meer tijd hebben voor lonende verzorging,” vertelt Susanne Börjesson, manager van Tre Stiftelser.

De meeste ouderen kunnen overgezet worden op dunnere producten die minder opvallen en die kleiner aanvoelen. Een ander voordeel is dat de ouderen door kunnen slapen zonder dat zij midden in de nacht wakker worden gemaakt om te kijken of het product vervangen moet worden.

Contacts

Per Brattberg

Sustainability Reporting Director

per.brattberg@essity.com
Direct: +46 8 788 52 58