We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 220.3 (+1.3 SEK) on 25-Mar-2018 17:29

Select region


Global site


Working woman in lab

Essity heeft de mogelijkheid om te voldoen aan maatschappelijke wensen en milieubehoeften en het welzijn voor miljoenen mensen te verbeteren. Dankzij de innovatie van producten en bedrijfsmodellen kunnen uitdagingen worden getransformeerd tot kansen voor het bedrijf, en de basis vormen voor ons toekomstige aanbod.

Doelstelling

  • Wij zullen betere, veilige en milieuvriendelijke oplossingen aan onze klanten leveren. We streven naar continue verbetering van het rendement van hulpbronnen en milieuprestaties gedurende de hele levenscyclus van nieuwe innovaties.

Net als normaal ondergoed

Bescherming is natuurlijk de eerste overweging wanneer je incontinentieproducten gebruikt, maar waarom zou je inleveren op discretie of uiterlijk? TENA’s innovatieteam heeft deze wens verhoord en TENA Lady Pants ontwikkeld, het TENA-product dat zo veel mogelijk op gewoon ondergoed lijkt.

TENA Lady Pants is een absorberend wegwerpbroekje met een vrouwelijk ontwerp. Het voelt aan als katoen, ziet eruit als ondergoed en beschermt tegen lekken, geurtjes en vocht. Een dunnere kern en anatomische pasvorm die aanvoelt als katoen, voor beter comfort en meer discretie. Daarnaast is het dunnere ontwerp beter voor het milieu doordat de klimaatinvloed met 19% is verminderd.

Meer over TENA

Nieuwe Tork SmartOne vermindert papierverbruik

De Tork SmartOne toiletpapierdispenser is ontworpen voor scholen, ziekenhuizen, stadions, treinstations en andere locaties waar strenge eisen gelden voor kostenbeheersing en hygiëne.

Het verbruik van toiletpapier kan met 40% worden verminderd in vergelijking met traditionele dispensers voor jumborollen. Er wordt slechts één vel per keer uitgegeven, wat ook het risico op verstopte leidingen verlaagt.

Meer over Tork

Contacts

Susan Iliefski-Janols

Director Sustainability

susan.iliefski-janols@essity.com
Direct: +46 31 746 0711