We dragen ook ons steentje bij door te werken aan preventie om de verspreiding van ziekten en andere gezondheidsrisico’s te voorkomen, ons in te spannen voor menstruele hygiëne, ondersteunend werk om de dekking van zorgverzekeringen te verbeteren, en het ontwikkelen en opleiden van zorgmedewerkers in onze expertisegebieden
 

De weg vooruit

Essity blijft duurzame oplossingen voor hygiëne en gezondheid ontwikkelen. Ook zullen we relevante voorlichting bieden voor huidige en nieuwe consumenten en klanten.
 
We zullen mogelijke gebieden blijven identificeren voor het creëren van waarde met betrekking tot gezondheid en welzijn – bijvoorbeeld nieuwe hygiëne- en gezondheidsinnovaties.
 
We zullen samenwerken met partners (bijv. overheidsorganisaties, ngo’s enz.) om onvervulde eisen vast te stellen, oplossingen te ontwikkelen en af te rekenen met obstakels.
 
We zetten ons initiatief Hygiene Matters (www.hygienematters.com) in, dat de meeste SDG’s omvat waaraan Essity bijdraagt.

Uitkomst:

* Essity stond in ongeveer 90 markten op de eerste of tweede positie bij ten minste één segment van hygiëneproducten.
 
* Honderden miljoenen mensen gebruiken Essity’s producten iedere dag.

Voorbeeld van partnerschap:

WSSCC (Water Supply and Sanitation Collaborative Council) http://wsscc.org/

Hygiëneoplossingen van Essity

Wij zullen onze kennis over hygiëne beschikbaar stellen voor klanten en consumenten en zorgen voor toegang tot betaalbare, duurzame hygiëneoplossingen om hen te helpen een gezond en waardig leven te leiden. In markten waarin we actief zijn zullen we:
  • Informatie verspreiden over hygiënekwesties omtrent onze producten en diensten.
  • Ernaar streven om onderwijsprogramma's voor meisjes, vrouwen en zorgverleners te implementeren.
  • Ernaar streven om de beste waarde te bieden voor consumenten door hygiëneoplossingen voor iedereen betaalbaar te maken.