We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 284.5 (+3.4 SEK) on 16-Sep-2019 11:54

Select region


Global Site


Ieder jaar verzamelt Essity grote hoeveelheden data op sociaal, economisch en milieugebied.

De informatie wordt vooral samengesteld uit ons RMS-systeem en het boekhoudsysteem van de Groep, ABS. Alle business units leveren informatie aan ABS, zoals salaris, pensioen, ziekteverzuim, opleidingsniveaus, kosten voor ontwikkeling van vaardigheden en andere gegevens die betrekking hebben op medewerkers.

RMS

Essity werkt met een uitgebreid systeem voor het verzamelen en presenteren van milieugegevens voor individuele productiefaciliteiten en gehele business units. Met het Resource Management System (RMS) kunnen we data analyseren die aantonen hoe het bedrijf omgaat met energie, water, transport en grondstoffen, en de niveaus van afval en uitstoot in de gaten houden.

De gegevens van RMS worden gebruikt voor interne controle en beheer, externe benchmarking en voor het evalueren van aankopen en grote investeringen. 

GRI

Wij doen verslag in navolging van de richtlijnen van het Global Reporting Initiative (GRI), G4 Core. De aanwijzingen van het GRI omvatten Essity’s productiefaciliteiten en de meeste kantoorlocaties, maar geen gecentraliseerde zakelijke functies.

Contacts

Per Brattberg

Sustainability Reporting Director

per.brattberg@essity.com
Direct: +46 8 788 52 58

Karin Henrikson

Vice President Compliance and Ethics

karin.henrikson@essity.com
Direct: +46 788 52 26