De informatie wordt vooral samengesteld uit ons RMS-systeem en het boekhoudsysteem van de Groep, ABS. Alle business units leveren informatie aan ABS, zoals salaris, pensioen, ziekteverzuim, opleidingsniveaus, kosten voor ontwikkeling van vaardigheden en andere gegevens die betrekking hebben op medewerkers.

RMS

Essity werkt met een uitgebreid systeem voor het verzamelen en presenteren van milieugegevens voor individuele productiefaciliteiten en gehele business units. Met het Resource Management System (RMS) kunnen we data analyseren die aantonen hoe het bedrijf omgaat met energie, water, transport en grondstoffen, en de niveaus van afval en uitstoot in de gaten houden.

De gegevens van RMS worden gebruikt voor interne controle en beheer, externe benchmarking en voor het evalueren van aankopen en grote investeringen. 

GRI

Wij doen verslag in navolging van de richtlijnen van het Global Reporting Initiative (GRI), G4 Core. De aanwijzingen van het GRI omvatten Essity’s productiefaciliteiten en de meeste kantoorlocaties, maar geen gecentraliseerde zakelijke functies.