We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 284.3 (+3.2 SEK) on 16-Sep-2019 12:29

Select region


Global Site


Woman-eating-food-with-friend-2880x1300.jpg

We zetten ons in om waarde te creëren voor klanten en consumenten en tegelijkertijd de milieuvoetafdruk van onze producten en diensten te verbeteren. Onze innovaties zijn gebaseerd op een begrip van de wensen van onze klanten en consumenten, en het bieden van betere, veiligere en milieuvriendelijkere oplossingen. Hierdoor kan Essity bijdragen aan een duurzame en circulaire gemeenschap.

Door het integreren van levenscyclusanalyses (LCA) in onze innovatieve activiteiten kunnen we bijhouden hoe we het milieuprofiel van onze innovaties verbeteren. Dit omvat grondstofefficiëntie van leveranciers en onze eigen productie, superieure materalen en een slimmer productontwerp. Een voorbeeld hiervan is ons dunnere TENA-broekje dat net op gewoon ondergoed lijkt, waarvan we de koolstofvoetafdruk sinds 2008 met een derde hebben verminderd. 

Ons streven is om minder grondstoffen te gebruiken en tegelijkertijd maximale waarde te bieden voor de klant, om betere prestaties en grondstofefficiëntie te bereiken. Hierdoor kunnen we beter voldoen aan de behoeften van zowel volwassen als opkomende markten.

Veel van onze producten en diensten helpen klanten en consumenten om meer uit minder te halen. Ons concept van TENA Solutions streeft naar optimaal gebruik van het product, om zo het afval te verminderen en het risico op doorlekken tot een minimum te beperken. Dunnere verbanden en verzorgingsproducten voor vrouwen helpen het verbruik van grondstoffen te verminderen en bieden tegelijkertijd een betere of dezelfde prestatie. 

In de toekomst zullen we onze samenwerking met klanten uitbreiden om nog beter te begrijpen hoe we hun milieustrategieën en doelstellingen kunnen ondersteunen. Uiteindelijk zullen alle producten en diensten van Essity ontworpen worden om duurzaam verbruik en gedrag te stimuleren, waar alles gebruikt wordt en niets wordt verspild.