We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 284.3 (+3.2 SEK) on 16-Sep-2019 12:34

Select region


Global Site


Consumenten en klanten die onze producten gebruiken, moeten erop kunnen vertrouwen dat onze producten op een duurzame en verantwoorde manier worden geproduceerd en gedistribueerd. Daarom stimuleren wij verantwoord zakendoen, zowel binnen Essity als in onze hele leveringsketen.

Dit omvat het kiezen van betrouwbare zakenpartners die onze waarden delen, en hen hiervoor belonen. Onze toewijding hieraan en wat we van onze leveranciers verwachten, wordt beschreven in Essity’s Wereldwijde leveranciersnormen (Global Supplier Standard, GSS) en onze Gedragscode voor leveranciers. Ook gebruiken we risicobeoordelingen van leveranciers en auditmiddelen ter controle.  

Voor de regels en routines die onze toewijding in de praktijk brengen, gebruiken we drie aparte processen. Alle leveranciers moeten onze GGS ondertekenen. De GGS omvat vereisten voor kwaliteit, gedragscode, productveiligheid en invloed op het milieu. Strategische leveranciers moeten hun gegevens vervolgens registreren in de Sedex-databse, waarna we voor geselecteerde leveranciers een audit uitvoeren om te controleren dat ze aan onze GSS voldoen. Deze procedures zijn van toepassing op alle grondstoffen die we gebruiken binnen Essity.