We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 284.1 (+4.9 SEK) on 18-Sep-2019 17:29

Select region


Global Site


Voor Essity is het essentieel om producten te leveren die aantrekkelijk zijn voor onze klanten. Als vooraanstaande duurzame zakenpartner hanteren we hoge normen voor kwaliteit, innovatie, productveiligheid en duurzaamheid.
 
We spannen ons in om onze prestatie voortdurend te verbeteren in de gebieden die worden behandeld in deze wereldwijde leveranciersnormen. Wanneer we leveranciers selecteren, kijken we naar prestaties, eisen we naleving en zetten we ons in om voortdurende verbetering en algehele toewijding te realiseren. Als toonaangevende producent van hygiëne- en gezondheidsproducten richten we ons niet alleen op onze eigen prestaties, maar ook op die van onze leveranciers, en waar nodig ook op anderen die zich verderop in de leveringsketen bevinden.
 
Hoewel de wereldwijde leveranciersnormen gebaseerd zijn op internationaal erkende normen en beheersystemen, omvat het ook specifieke eisen van Essity. Daarnaast kunnen bepaalde klantverzoeken aanvullende eisen voor zekere leveranciers met zich meebrengen.
 
Eisen van de markt, partners, consumenten, eindgebruikers, investeerders, NGOs, regelgevende instanties en het algemene publiek worden steeds strenger, en dit geldt ook voor eisen voor transparantie, het uitvoeren van due diligence in de leveringsketen, documentatie en vervolgstappen. De wereldwijde leveranciersnormen zullen de voorwaarden verduidelijken voor Essity en onze leveranciers, zodat we samen aan deze groeiende eisen kunnen voldoen en producten kunnen bieden waar we allemaal trots op zijn, en de verwachtingen van onze klanten kunnen waarmaken of zelfs overstijgen.
 
Jessica Nordlinder, Vice President Global Sourcing

Contacts

Susanne Winberg

Supplier Quality Management

susanne.winberg@essity.com
Direct: +46 31 746 0307