We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 289.7 (-4.8 SEK) on 10-Dec-2019 17:29

Select region


Global Site


UN-SDG-TGG_Grid_Icon_Color.png

Bij Essity geloven we dat het werk dat gericht is op het waarmaken van de duurzame ontwikkelingsdoelen, de wereld een beetje beter zal maken en daarnaast voor goede kansen zorgt voor bedrijven van over de hele wereld. Bovenal voor de gebieden van gezondheid, hygiëne en sanitaire voorzieningen, waarin wij uitstekende expertise hebben. Bij Essity zijn we vastbesloten om ons uiterste best te doen om bij te dragen aan de 17 doelen.

Daarom verwelkomen we de wereldwijde toewijding en leiderschap om de uitdagingen van de wereld op holistische wijze aan te pakken door middel van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (Sustainable Development Goals, SDG’s) van de Verenigde Naties.

Door samen te werken met anderen die voor dezelfde uitdagingen en kansen staan, creëren we synergieën die bijdragen aan het behalen van de SDG’s.

Voor Essity zijn de belangrijkste SDG’s:

This is how we drive progress

Meet Essity experts addressing our approach and highlighting key examples on how we drive progress towards Sustainable Development Goals; 6 Clean Water and Sanitation, 13 Climate Action and 15 Life on Land.

Why sustainable business is better business

This film was done in collaboration with Reuters Business Debate and is focused on SDG; 3 Good Health & Well-being, 5 Gender Equality and 12 Responsible Consumption and Production. It explores why sustainable business is better business for the enterprise and society at large and how sustainability is being embedded into a range of global organisations.