Het doel is om afgestudeerden in dienst te nemen in verscheidene belangrijke gebieden, zoals Sales, Marketing, Manufacturing, Finance en ICT, tegen het einde van de zomer van 2018. Hierdoor zal de gehele GO!- community meer dan 250 mensen tellen, verspreid over het bedrijf. 

Gedurende een periode van 24 maanden biedt het GO!- programma nieuwe afgestudeerden de kans op hun eerste fulltime dienstverband. Tegelijkertijd biedt het programma de training en ondersteuning om de nodige kennis op te doen, zodat je kunt uitblinken in je huidige positie en je kunt voorbereiden op toekomstige functies. 

“Het GO!-programma is bedoeld om een bestand van gekwalificeerde, ervaren mensen te ontwikkelen die er klaar voor om aan toekomstige eisen te kunnen voldoen, met name in landen waarvan we weten dat er veel vraag is naar specifieke beroepen, bijvoorbeeld engineers, of waar de arbeidsmarkt zeer competitief is wat betreft bepaalde vaardigheden,” aldus Doriana Gardini, Management and Organizational Development Director. 

Het programma is ontwikkeld met het oog op afgestudeerden en vindt zijn oorsprong in onze toewijding aan onze medewerkers; om iedere dag weer levens te verbeteren. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat het bedrijf de juiste kandidaten aantrekt om de bedrijfswensen van de toekomst te kunnen vervullen. 

Meld je aan voor Essity’s GO!- programma en krijg een echte baan met een echt ontwikkelingsplan!