We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 287.5 (-5.4 SEK) on 23-Oct-2019 17:29

Select region


Global Site


Voor het vijfde jaar op rij gaat Essity, voormalig SCA, op zoek naar de beste en meest getalenteerde afgestudeerden voor functies over de hele wereld, met behulp van het Essity GO!- programma voor afgestudeerden. Wil jij in een spannende internationale omgeving werken? Meld je dan aan! 

Het doel is om afgestudeerden in dienst te nemen in verscheidene belangrijke gebieden, zoals Sales, Marketing, Manufacturing, Finance en ICT, tegen het einde van de zomer van 2018. Hierdoor zal de gehele GO!- community meer dan 250 mensen tellen, verspreid over het bedrijf. 

Gedurende een periode van 24 maanden biedt het GO!- programma nieuwe afgestudeerden de kans op hun eerste fulltime dienstverband. Tegelijkertijd biedt het programma de training en ondersteuning om de nodige kennis op te doen, zodat je kunt uitblinken in je huidige positie en je kunt voorbereiden op toekomstige functies. 

“Het GO!-programma is bedoeld om een bestand van gekwalificeerde, ervaren mensen te ontwikkelen die er klaar voor om aan toekomstige eisen te kunnen voldoen, met name in landen waarvan we weten dat er veel vraag is naar specifieke beroepen, bijvoorbeeld engineers, of waar de arbeidsmarkt zeer competitief is wat betreft bepaalde vaardigheden,” aldus Doriana Gardini, Management and Organizational Development Director. 

Het programma is ontwikkeld met het oog op afgestudeerden en vindt zijn oorsprong in onze toewijding aan onze medewerkers; om iedere dag weer levens te verbeteren. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat het bedrijf de juiste kandidaten aantrekt om de bedrijfswensen van de toekomst te kunnen vervullen. 

Meld je aan voor Essity’s GO!- programma en krijg een echte baan met een echt ontwikkelingsplan!