Het doel van de Pan EEMEA Run is om een gezonde levensstijl te promoten en te vieren dat we nu Essity zijn. Bij alle gelopen races hebben we de hardlopers gevraagd hoe het ging!

“Het was geweldig om ’s avonds door de prachtige binnenstad van Wenen te lopen als Team Essity. We hebben het heel leuk gehad en het was een uitstekende kans om collega’s te leren kennen met wie we normaal gesproken niet nauw samenwerken. Laten we het in 2018 nog eens overdoen!” aldus Dora Beregszaszi, Customer Marketing Analyst EEMEA.

“We kwamen als Essity-team op een prachtige zondagochtend aan bij het startpunt in Boekarest, omringd door veel energie, kleurrijke T-shirts en de geweldige sfeer van 10.000 hardlopers. We begonnen aan de race met een gezamenlijk doel voor ogen: om zo goed mogelijk te lopen en als TEAM! Vier van ons hebben samen de 42 km behaald en een van onze collega’s heeft haar persoonlijke record verbroken door voor het eerst 21 km te lopen. We waren er trots op om Essity te vertegenwoordigen; het was ontzettend leuk en we hebben de kans gekregen om een band op te bouwen als Essity-mensen, niet slechts Essity-medewerkers. We willen Essity bedanken voor deze geweldige dag!” zegt Alina Parvu, Assistant to Commercial Director & Market & Product Support Director. 

Ik kan de sfeer van de race nauwelijks beschrijven, ik heb het zo naar mijn zin gehad! Wanneer je bij de start staat, omringd door je collega’s, krijg je een extra shot adrenaline en weet je dat je de hele race door hen gemotiveerd zult worden. Het was een heel leuke ervaring om samen te lopen als één Essity-team,” zegt Annamária Taskóné Nagy, Supply Service Clerk Transport Planning.

Bij Essity zijn we ontzettend trots op de toewijding van onze hardlopers en atleten aan een gezonde levensstijl en teamwork. Ga zo door!  De lopers in actie zien? Bekijk hun geweldige inspanningen in ons Facebook-album!