We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 287.9 (-5 SEK) on 23-Oct-2019 16:59

Select region


Global Site


Bij Essity staat diversiteit centraal bij het succes van de Groep, zodat we de meest competente mensen kunnen aantrekken, voortdurend innovatie kunnen stimuleren en kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende markten, klanten en consumenten.

Wij willen voorvechters zijn van gelijkheid, omdat onze cultuur afhankelijk is van progressieve denkwijzen met de nadruk op samen sterker worden. We geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Ook zijn we van mening dat diversiteit bevorderlijk is voor innovatie, creativiteit en winstgevendheid. Bij Essity worden alle collega’s met waardigheid en respect behandeld en krijgt iedereen de kans om zich in zijn of haar loopbaan te ontwikkelen. We geloven dat verschillen bijdragen aan succes en we streven naar diversiteit van nationaliteit en geslacht, evenals op het gebied van expertise en persoonlijkheid.