We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 291.5 (-2.8 SEK) on 22-Aug-2019 15:49

Select region


Global Site


Wil jij je loopbaan beginnen in een spannende, internationale omgeving waar het tempo hoog ligt? 

Wij staan altijd open voor nieuwe perspectieven en ideeën, en zien Essity als een plek voor verkenning, creativiteit, innovatie en groei. Bij Essity zien we dat afgestudeerden een centrale rol spelen in het uitdagen van de gevestigde orde en het aansturen van verandering. Ook staan ze centraal bij een positief effect op de zaken en wereldwijd op gezondheid en hygiëne. Het draait om geïnspireerd zijn, jezelf en anderen uitdagen, en de motivatie hebben om je doelen te bereiken en nieuwe dingen uit te proberen.  

Of het nu bij een stage is of bij ons introductieprogramma voor afgestudeerden (GO!), wij waarderen de input en ervaringen van onze afgestudeerden.  Verken je toekomst bij ons en meld je aan voor ons GO!- programma. 

Essity GO!- programma 

Dit is je kans om je bij ons team aan te sluiten! Essity’s introductieprogramma voor afgestudeerden (GO!) biedt een echte baan met een echt ontwikkelingsplan om je een stevige basis te geven voor je ontwikkeling en loopbaan binnen Essity. Het GO!- programma is een geweldige manier om de vaardigheden die je geleerd hebt in de praktijk te brengen en ze op de proef te stellen binnen een echte baan met echte verantwoordelijkheid.  

We beginnen binnenkort met de aanmeldingen voor de volgende ronde van het GO!- programma! Meld je hier aan voor vacature-alerts en andere vacatures

Details 

Hieronder vind je meer informatie over de spannende mogelijkheden die beschikbaar zijn bij Essity GO! programma. Met verschillende posities over de hele wereld zijn er veel mogelijkheden om je loopbaan bij Essity op de rit te krijgen. Mis deze kans niet en meld je aan! 

Sales

&Wij zijn dol op het snelle en dynamische karakter van kopen en verkopen. Verkoop speelt een essentiële rol in het succes van ons bedrijf. Het verkoopteam overbrugt de kloof tussen de wensen van de potentiële klant en de producten/services die wij aanbieden om hun dagelijkse leven makkelijker te maken.

Marketing

Wij geloven in de kracht van creativiteit, en marketing vormt de visie en strategie achter al onze merken. Essity's producten en diensten zijn ontworpen voor klanten, consumenten en gebruikers. Ons succes is afhankelijk van hoe goed we de wensen van deze personen begrijpen, hun verwachtingen overschrijden en omgaan met ontevreden klanten.

Digitale marketing

Onze digitale marketeers creëren digitale ervaringen om te voldoen aan de verwachtingen van de moderne shoppers. Op het gebied van Ecommerce en Digital ontwikkelen we competitieve digitale mogelijkheden voor Essity en efficiënte technische oplossingen voor onze toonaangevende merken.

Engineering

Onze bedrijfsactiviteiten omvatten de productie van het hele assortiment van Essity’s innovatieve producten. We hebben optimale voorwaarden voor veiligheid, kwaliteit, kosten en productiviteit en richten ons op efficiënte aankoop en logistiek met gebruik van de modernste technologieën.

ICT

Bij Essity geloven we dat ICT essentieel is om tot technologiegestuurde bedrijfsmodellen te komen en een competitief voordeel te scheppen. Ons ICT-team past technische inzichten toe en ontwikkelt technische kansen voor ons bedrijf.

Finance

Finance werkt nauw samen met het bedrijf en is essentieel voor het anticiperen en evalueren van de financiële invloed die beslissingen kunnen hebben. Ons team van Finance ondersteunt de business om aan te sturen op prestaties en om transparante, nauwkeurige, tijdige, betrouwbare en relevante informatie te leveren.

Dit is wat je kunt verwachten:

Doelstellingen – Specifieke leerdoelen vanaf het begin, bepaald en gecontroleerd door je manager.

Ontwikkeling – Activiteiten om de capaciteiten op te doen die je nodig hebt voor succes.

Werkervaring – Gedurende 24 maanden werk je in verschillende gebieden waar je de kennis opdoet die je nodig hebt om uit te blinken in je werk en vergelijkbare rollen.

Mentorschap – Naast de steun van je manager krijg je een ervaren mentor toegewezen om je te adviseren en begeleiden. Ook word je ingeschreven bij een netwerk van afgestudeerden waar je de kans hebt om contact te leggen met andere deelnemers van het Essity GO!- programma.

Mogelijkheden – De vaardigheden en kennis die je opdoet bij het Essity GO!-programma geven je de kans om verschillende beroepsmogelijkheden binnen Essity te overwegen.