We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 218.8 (-2.3 SEK) on 22-Jun-2018 16:19

Select region


Global site


_M4A6075.jpg
 

Probeer je uit te zoeken wat de volgende stappen zijn, waar je het beste kunt beginnen aan je loopbaan en hoe je dit moet doen? 

Wij begrijpen dat je, net als wij, een effect wilt hebben op de wereld, en tegelijkertijd een leuke tijd wilt hebben. Of je nu universitair student bent op zoek naar een zomerbaan, iemand die binnenkort afstudeert en de mogelijkheden voor de toekomst bekijkt, of een jongvolwassene die aan zijn/haar loopbaan wilt beginnen. Wij hebben mogelijkheden voor jou.

Stages

We bieden inspirerende stages in verscheidene professionele gebieden (bijv. Sales, Marketing, Manufacturing) om je studie en je loopbaan te ondersteunen. We werken samen met scholen en universiteiten om stages te ontwikkelen die invloedrijk en inspirerend zijn, en aansluiten op de academische kalenders. We bieden je de kans om een internationale omgeving te ervaren in een wereldwijde onderneming, terwijl je aan echte, relevante projecten werkt. Gedurende de tijd die je bij ons doorbrengt word je ondersteund door deskundigen die hart hebben voor hun werk. Het zal een uitdagende tijd worden waarin je je vaardigheden kunt ontwikkelen en de basis kunt leggen voor een stralende toekomst.

Vind de beschikbare mogelijkheden en meld je aan voor vacature-alerts in het onderdeel loopbaanmogelijkheden.

Leerprogramma’s

Essity heeft wereldwijd meer dan 250 leerlingen. We werken nauw samen met de scholen in onze gemeenschap om de beste leerprogramma’s te kunnen bieden. Deze programma’s verschillen afhankelijk van je locatie. Ga naar onze landelijke websites en neem contact op met onze medewerkers om te ontdekken welke leerprogramma’s beschikbaar zijn in jouw land. Vind de beschikbare mogelijkheden en meld je aan voor vacature-alerts in het onderdeel loopbaanmogelijkheden.