We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 217.4 (-3.1 SEK) on 16-Oct-2018 13:29

Select region


Global site


Onze missie is om samen met collega’s van over de hele wereld waarde te creëren voor iedereen; van de miljoenen mensen die onze producten gebruiken tot de mensen die we voorlichten over hygiëne, en dat elke dag weer.

Samen spannen onze teams zich in voor de gezondheid en het welzijn van mensen van over de hele wereld. Kortom, wij willen het beste voor iedereen, overal. We zijn op zoek naar mensen die voor onze waarden staan, die niet bang zijn om uit te dagen, te innoveren en experimenteren, en dit allemaal op een hoog tempo. Wij zijn op zoek naar jou. 
 
We willen dat je jezelf durft te zijn op je werk. Daarom creëren wij de beste werkplekken, zodat jij je eigen gang kunt gaan als een gedreven teamspeler. We streven ernaar om je te blijven motiveren door verantwoordelijkheid te geven en verwachten, door je bij het bedrijf te betrekken en door je te helpen jezelf te ondersteunen in je loopbaan. 
young women in the street

Blijf op de hoogte met Essity carrièrenieuws

Raak geïnspireerd door de innovaties, activiteiten en mensen die ons iedere dag motiveren en uitdagen

Loopbaanverhalen
Anna Sävinger Åslund

 “Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur. Ons hart klopt voor mensen en de natuur, wat ten grondslag ligt aan onze passie voor innovatie en onze ambitieuze duurzaamheidsagenda”  

Anna Sävinger Åslund, SVP HR  

Meer informatie