We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 237 (+1.6 SEK) on 17-Jan-2018 13:24

Select region


Global site


Asian woman in laboratory

De ambitie van Essity is om de standaarden van gezondheid en hygiëne over de hele wereld te verbeteren. Om dit te doen zijn we afhankelijk van gemotiveerde, competente en goed presterende medewerkers.

We willen voor jou de beste werkgever zijn en we dagen je uit tot de persoonlijke gedrevenheid om innovatief en moedig te zijn. Essity moedigt iedereen aan om buiten de lijntjes te denken, wat zorgt voor een leuke, innovatieve en inspirerende werkomgeving.

Onze cultuur maakt een essentieel deel uit van onze kernwaarden. We streven ernaar onze medewerkers te blijven motiveren door verantwoordelijkheid te geven en verwachten, door onze mensen bij het bedrijf te betrekken en door ze de kracht te geven het heft in eigen hand te nemen. We ondersteunen jou in je loopbaan door voortdurend feedback te geven en aan te nemen. 

Van de miljoenen mensen die onze producten gebruiken tot de miljoenen mensen die we onderwijzen, onder leiding van onze collega’s over de hele wereld, is het onze missie om meer waarde te bieden voor iedereen, iedere dag.

Samen spannen onze teams zich in voor de gezondheid en het welzijn van mensen van over de hele wereld. Kortom, wij willen het beste voor iedereen, overal. We zijn op zoek naar mensen die voor onze waarden staan, die niet bang zijn om uit te dagen, innoveren en experimenteren, en die een snel tempo aanhouden. Wij zijn op zoek naar jou. 
 
We willen dat je je iedere dag zo op je gemak voelt dat je jezelf durft te zijn. Daarom creëren wij de beste werkplekken, zodat jij je eigen gang kunt gaan als een gedreven teamspeler. We streven ernaar om je te blijven motiveren door verantwoordelijkheid te geven en verwachten, door je bij het bedrijf te betrekken en door je de kracht te geven om jezelf te ondersteunen in je loopbaan. 
young women in the street

Blijf op de hoogte met Essity carrièrenieuws

Raak geïnspireerd door de innovaties, activiteiten en mensen die ons iedere dag motiveren en uitdagen

Loopbaanverhalen
Anna Sävinger Åslund

 “Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur. Ons hart klopt voor mensen en de natuur, wat ten grondslag ligt aan onze passie voor innovatie en onze ambitieuze duurzaamheidsagenda”  

Anna Sävinger Åslund, SVP HR  

Meer informatie: