We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 284.1 (+4.9 SEK) on 18-Sep-2019 17:29

Select region


Global Site


Girl blowing dandelion seeds

Bij Essity staat diversiteit centraal bij het succes van de Groep, zodat we de meest competente mensen kunnen aantrekken, voortdurend innovatie kunnen stimuleren en kunnen voldoen aan de behoeften van verschillende markten, klanten en consumenten.

Wij willen voorvechters zijn van gelijkheid, omdat onze cultuur afhankelijk is van progressieve denkwijzen met de nadruk op samen sterker worden. We geloven dat diversiteit de sleutel is tot ons succes. Ook zijn we van mening dat diversiteit bevorderlijk is voor innovatie, creativiteit en winstgevendheid. Bij Essity worden alle collega’s met waardigheid en respect behandeld en krijgt iedereen de kans om zich in zijn of haar loopbaan te ontwikkelen. We geloven dat verschillen bijdragen aan succes en we streven naar diversiteit van nationaliteit en geslacht, evenals op het gebied van expertise en persoonlijkheid.

Samen maken we het verschil.

We nemen wereldwijd de mystiek weg bij menstruatie, incontinentie en andere gestigmatiseerde onderwerpen. We dagen onze medewerkers uit om anders te denken en uitdagingen te omarmen, om te keren en op te lossen. Wij... 
 
verbeteren levens, iedere dag. 
 
Wij geloven dat iedereen recht heeft op betere hygiëne en gezondheid, en daar spelen we een rol in. Hoe beter we presteren als individu en als bedrijf, hoe meer we kunnen helpen om mensen betere hygiëne en gezondheid te bieden. Bij Essity zijn mensen het belangrijkst en geloven we dat elke loopbaan net zo uniek is als het individu. We bieden inspirerende loopbanen waar mensen hun volledige potentieel kunnen benutten.  
 
We zijn 'committed', we 'care', we 'collaborate' en we hebben 'courage'.   
  
Onze toewijding wordt ondersteund door onze overtuigingen
 
Committed...  wij zijn toegewijd aan betere zakelijke prestaties en een betere gezondheid van het bedrijf, voor betere werklevens. 
 
Care... wij geven om de mensen die hier werken en de mensen voor wie we werken.
 
Courage... wij hebben de moed om te innoveren en taboes te doorbreken. We stellen en verhogen de standaarden als werkgever, en op het gebied van hygiëne en een gezond, duurzaam leven. 

Collaborate... wij werken samen met klanten, partners, leveranciers en elkaar om ervoor te zorgen dat we levens helpen te verbeteren, van dag tot dag.