We’re using cookies to give you the best experience possible of Essity.com. Read more about the cookies we use and how to change your settings:

Essity B 217.4 (-3.1 SEK) on 16-Oct-2018 13:29

Select region


Global site


Betere gezondheid en hygiëne begint bij ons.

Werken bij Essity is niet slechts een baan; het is een directe kans om de wereld een gezondere, meer hygiënische en veiligere plek te maken. Met succesvolle innovaties en duurzame oplossingen streeft Essity ernaar om ieder jaar meer mensen te bereiken met de noodzakelijke, essentiële oplossingen voor welzijn. Bij Essity geloven we dat elke loopbaan net zo uniek is als het individu, en geven we medewerkers de kracht om hun volledige potentieel te bereiken binnen een winnende cultuur.
 
Stap zelf achter het stuur 
We willen jou de zeggenschap over je carrière geven, zodat je een potentieel kunt verwezenlijken dat je nooit voor mogelijk zou hebben gehouden. Maar maak je geen zorgen, wij zijn er om te helpen. Door te helpen bij het afstemmen van je ontwikkelingsplannen zullen we samen de juiste mix vinden van onze zakelijke wensen en jouw persoonlijke ambities. 
 
Een gezonde balans
Bij Essity draait alles wat we doen om zorg. We zorgen niet alleen voor jou als medewerker, maar ook als persoon. We streven naar een gelukkige, gezonde omgeving die jou de kracht geeft je beste en uitgebalanceerde zelf te zijn. 

Geniet van alle mogelijkheden 
Ontdek alle mogelijkheden voor je loopbaan bij Essity. Met kantoren in meer dan 60 landen kun je overal werken, van Engineering en Marketing tot R&D, overal ter wereld. 

Samenwerken om te winnen 
Onze cultuur en onze gemeenschap zijn allebei belangrijk voor ons. Onze cultuur is gebouwd op overtuigingen en is dus net zo sterk als onze mensen. We werken samen om ervoor te zorgen dat we levens helpen te verbeteren, elke dag weer. We willen dat iedereen het gevoel heeft hier thuis te horen en dat ze bijdragen aan onze algemene visie. 
 
Maak de impact die je wil maken 
We willen allemaal een verschil uitmaken. Door jou en je loopbaan kracht bij te zetten, samen met constructieve feedback, is het ons doel om je te blijven inspireren en betrekken bij alles. Wij zijn van mening dat dit essentieel is om gemotiveerd te blijven, bij te dragen aan de algemene prioriteiten van Essity en een teamspeler te zijn. 
Girls with feminine care packages

Krijg inzicht in hoe het is om bij Essity te werken door ons blog 'Leven bij Essity'

Binnenkort beschikbaar!

Leven bij Essity
Boy washing hands

Invloed hebben op de maatschappij

Essentials Initiative