Essity B 241 (-1.7 SEK) on 27-Feb-2024 09:09

Merken


Duurzaamheid


Duurzame oplossingen voor geurbeheersing

Technologieën, producten en andere oplossingen die geurbeheersing kunnen bieden voor producten en het gebruik van producten.

De geur beheersen en zorgen voor waardigheid en discretie

De uitdaging:

Vandaag de dag worden veel ouderen thuis verzorgd en in veel gevallen omvat dit ook incontinentiebeheer.

Ons doel is om oplossingen te bieden voor de verschillende problemen die komen kijken bij incontinentiebeheer, om de last van de verzorgers een beetje te verlichten en te zorgen dat ouderen hun waardigheid kunnen behouden. Een van de manieren waarop we dit kunnen doen is om af te rekenen met de vervelende geurtjes die kunnen optreden bij incontinentie. Deze geurtjes worden door verschillende dingen veroorzaakt. Sommige zijn afkomstig uit de urine zelf en andere komen voort uit de natuurlijke processen die optreden wanneer urine in contact komt met de lucht, bijvoorbeeld door bacteriën.

We zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die afrekenen met de bestaande geur of die de ontwikkeling van nieuwe geurtjes tegengaan. We staan open voor oplossingen die bijvoorbeeld het absorberende product zelf aanpakken, of betrekking hebben op de omgang met het product (het product aantrekken, de opslag of afrekenen met het gebruikte product) of de omgevingslucht.

Een succesvolle oplossing kan een belangrijk verschil uitmaken in het leven van ouderen en hun verzorgers.

Wat willen we?

Om aan onze uitdaging te voldoen zijn we geïnteresseerd in oplossingen en technologieën die geurtjes kunnen voorkomen of de onderdelen hiervan kunnen verwijderen, zonder een geur van parfum achter te laten. De oplossingen moeten voldoen aan de volgende kenmerken:

  • kosteneffectief
  • veilig en geschikt voor contact met de huid
  • duurzaam met het oog op productveiligheid en het milieu. Bijvoorbeeld: de oplossing mag geen zilver of koper bevatten.

We staan open voor verschillende soorten samenwerking en oplossingen. Maar elke oplossing moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen:

  • Het moet voorzien zijn van bescherming van intellectueel eigendom (aanvraag van patent of ontwerppatent).
  • Chemische onderdelen moeten indien vereist geregistreerd zijn in REACH.

Als jij over een technologie of product beschikt dat ons kan helpen deze uitdaging te behalen, ga dan naar ons inzendingsportal