We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 289.7 (-4.8 SEK) on 10-Dec-2019 17:29

Select region


Global Site


Binnen de vestiging in Gennep worden incontinentiematerialen onder de merknaam TENA geproduceerd. Wij maken vijf verschillende producten: onderleggers, slabben en incontinentieproducten van het type Flex, Slip en Pants.

Picture film gennep.jpg

Bij de vestiging van Essity in Gennep werken ongeveer 230 medewerkers, waarvan de meesten werkzaam zijn binnen de productie. Naast Productie hebben we nog een aantal andere afdelingen zoals Logistiek, Controlling, Kwaliteit, Inkoop, HR en Utilities. Ons bedrijf kent een cultuur waarin zelfsturing, verantwoordelijkheid en teamwerk centraal staan. We hebben een platte organisatiestructuur waardoor er veel zelfsturing en verantwoordelijkheid van de medewerkers wordt verwacht.

Onze producten
Wij maken vijf verschillende producten, namelijk onderleggers, slabben, incontinentieproducten van het type Flex, Slip en Pants. Het TENA Slip-product is bedoeld voor volwassenen die vrijwel volledig incontinent en vaak bedlegerig zijn. Dit product wordt veelal in zorgcentra gebruikt. We hebben momenteel vier machines die Slip-producten maken.

Het TENA Flex-product is bedoeld voor volwassenen die vrijwel volledig incontinent, maar nog enigszins mobiel zijn. Het Flex-product is voor zowel de mensen zelf als voor het verplegend personeel makkelijk om aan te doen en te verwisselen. We hebben momenteel vier machines die Flex-producten maken.