We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 289.7 (-4.8 SEK) on 10-Dec-2019 17:29

Select region


Global Site


Suameer-luchtfoto.jpg

Bij Essity in Suameer worden nonwoven schoonmaak- en poetsdoeken geproduceerd en in verschillende verpakkingsformaten verwerkt. Verder verwerkt de fabriek tissueproducten die vanuit andere Essity fabrieken in de vorm van moederrollen worden aangeleverd. De producten die Suameer verlaten worden verkocht onder de merknamen Tork en Plenty. 

Bij Essity in Suameer worden nonwoven schoonmaak- en poetsdoeken geproduceerd en in verschillende verpakkingsformaten verwerkt. De nonwovens zijn samengesteld uit een mix van papier en gesponnen vezels. 

Onze nonwovens zijn bijzonder sterk en absorberend. Verder verwerkt de fabriek ook tissueproducten die vanuit andere Essity fabrieken in de vorm van moederrollen worden aangeleverd en in eindgebruikersformaat worden verpakt. De producten worden verkocht onder de merknamen Tork en Plenty. 

De Tork producten worden geleverd aan de auto-industrie (fabrieken en garages), zorginstellingen, horeca, schoonmaakbranche en voedselverwerkende industrie.

Producten: 

  • Professional Hygiene nonwoven (Tork)
  • CT (Consumer Tissue) nonwoven (Plenty)

Markten:

  • Europa
  • Amerika
  • Australië

Variaties:

  • Rollen, kokerloze rollen, gevouwen doeken in zakken en dozen

Doelen en doelstellingen