We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 289.7 (-4.8 SEK) on 10-Dec-2019 17:29

Select region


Global Site


Working woman in lab

Ben je aan het nadenken over wat je tijdens en na je studie wilt doen? Dit is jouw kans om je mogelijkheden te verkennen

We bieden talloze opwindende mogelijkheden in diverse functies voor studenten en net afgestudeerden. Je kunt je scriptie afronden of je inschrijven voor ons afgestudeerdenprogramma GO! Ook kun je een inspirerende stage of leerprogramma volgen bij Essity. 

Geef je carrière een kickstart! Je vindt mogelijkheden in meer dan 60 landen waar Essity werkzaam is. Maak deel uit van een gedreven team, toon je vaardigheden en doe waardevolle ervaring op door middel van onze programma’s voor studenten, waaronder onze aantrekkelijke stages. We betrekken alle studenten bij de gang van zaken, laten ze nieuwe dingen uitproberen, verantwoordelijkheid nemen en moedigen ze aan om feedback te geven en aan te nemen.  

Hiernaast dagen we je uit tot nieuwe denkwijzen! We willen dat jij een voorvechter van hygiëne en innovatie wordt. Jouw ideeën, input en energie kunnen de toekomst van hygiëne over de hele wereld helpen vorm te geven. We willen dat jij een voorvechter van hygiëne en innovatie wordt. Jouw ideeën, input en energie kunnen de toekomst van hygiëne over de hele wereld helpen vorm te geven. 

Stages

Studeer je nog en denk je na over volgende stappen?

_M4A0501.jpg

Carrièreverhalen