We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 288 (-4.9 SEK) on 23-Oct-2019 16:49

Select region


Global Site


Mother_and_two_boys_with_kite_on_beach_1.tif

Waarde creëren voor mensen en de natuur

Annual-Sustainability-Report-2017-1880x1300.jpg

Annual & Sustainability report 2017

We hebben kort geleden ons eerste gecombineerde jaarverslag gepubliceerd: Jaarcijfers en duurzaamheidsinspanningen in een rapport. Dit geeft aan hoe belangrijk duurzaamheid is in onze business.

SIB Cover EN.PNG

Duurzaamheid in het kort

Als vervolg op het gecombineerde annual & sustainability report is nu een nieuwe publicatie uitgegeven 'Sustainability in brief'. Dit verkorte verslag geeft een goed overzicht in duurzaamheid bij Essity. Dit is verkrijgbaar in vijf talen: Engels, Zweeds, Frans, Duits en Spaans.

Essity-SDG-approach.jpg

Onze benadering van de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de VN

Bij Essity geloven we dat de duurzame ontwikkelingsdoelen de wereld een beetje beter zullen maken.

Daarnaast zorgt het werken aan deze SDG's voor goede kansen voor bedrijven op de hele wereld.

Menstrual Hygiene Seminar - Cape Town

Essentials Initiative

In samenwerking met het Water Supply and Sanitation Collaborative Council (WSSCC) heeft Essity een gezamenlijk onderzoeksverslag opgesteld over hygiënepraktijken van over de hele wereld: het Hygiene Matters Rapport. Het initiatief werd in 2008 door Essity opgezet om mensen meer bewust te maken van het verband tussen hygiëne, gezondheid en welzijn. Vanaf 2018 heet dit het 'Essentials Initiative'.

Essity_icon_Reward_RGB_2_Colour.jpg

Prijzen en scores op het gebied van duurzaamheid

De externe controle van Essity’s duurzaamheidsinspanningen neemt voortdurend toe. De keuze van fondsbeheerders en investeerders voor bedrijven met sterke duurzaamheidsresultaten hangt vaak af van externe indexen en rankings.