We willen je aanmoedigen om verbonden te blijven, relaties te onderhouden en nieuwe relaties aan te gaan met gelijkgestemde personen. Hiermee kun je in contact blijven met voormalige vrienden en collega’s. 

Het is leuk om jullie mening te horen, te delen wat er gaande is binnen het bedrijf en de relatie voort te zetten die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Bekijk ook eens onze carrièremogelijkheden in de LinkedIn-groep, waarin je functies kunt zien waar je op kunt reageren. Ook denken we dat dit netwerk voor ons een geweldige plek is om rechtstreeks van je te horen, of het nu gaat om feedback over een nieuw product, jouw aanbevelingen voor mogelijke zakenpartners of opmerkingen over onze dagelijkse werkzaamheden en activiteiten. 

Lid zijn biedt nu al veel voordelen en naarmate het netwerk groeit zullen we deze verder ontwikkelen. Bijvoorbeeld exclusief nieuws van Essity, video’s van en uitnodigingen voor evenementen, inzichtelijke artikelen, baanmogelijkheden en uiteindelijk kortingen en productaanbiedingen. 

Naarmate het netwerk groeit, groeit ook het aanbod!