We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 289.7 (-4.8 SEK) on 10-Dec-2019 17:29

Select region


Global Site


locatie Cuijk

De vestiging in Cuijk is een productielocatie en maakt sinds juli 2012 deel uit van Essity. Met zo’n 300 medewerkers produceren en verwerken we hier papier tot tissue-producten als toiletpapier, keukenpapier en servetten. Onze producten vinden hun weg hoofdzakelijk naar de grootverbruikersmarkt: ziekenhuizen, instellingen, industrie en groothandels. Niet alleen in Nederland, maar ook in Centraal Europa.

Productie  
De productie in Cuijk start in onze eigen papierfabriek. Hier wordt met behulp van twee geavanceerde papiermachines papier gemaakt van voornamelijk gerecycled, oftewel oud papier. Een deel van het geproduceerde papier gaat naar onze zusterbedrijven in Slowakije en Duitsland en een deel gebruiken we zelf in Cuijk voor onze verwerkingsafdeling.

Verwerking
De verwerkingsafdeling bestaat uit zo’n 25 verwerkingslijnen. Deze zijn vrijwel volledig geautomatiseerd. Het papier van onze papierfabriek wordt met behulp van geavanceerde technieken op de verwerkingslijnen verwerkt tot eindproduct. 

Distributie
De eindproducten worden vervolgens volautomatisch getransporteerd naar één van onze twee magazijnen binnen de afdeling Logistiek. Vanuit deze magazijnen distribueren we tevens dispensers en producten die we van onze zusterbedrijven ontvangen. Via vele distributiekanalen vinden al onze producten hun weg naar de eindgebruikers.