We nemen wereldwijd de mystiek weg bij menstruatie, incontinentie en andere gestigmatiseerde onderwerpen. We dagen onze medewerkers uit om anders te denken en uitdagingen te omarmen, om te keren en op te lossen. Wij... 
 
verbeteren levens, iedere dag. 
 
Wij geloven dat iedereen recht heeft op betere hygiëne en gezondheid, en daar spelen we een rol in. Hoe beter we presteren als individu en als bedrijf, hoe meer we kunnen helpen om mensen betere hygiëne en gezondheid te bieden. Bij Essity zijn mensen het belangrijkst en geloven we dat elke loopbaan net zo uniek is als het individu. We bieden inspirerende loopbanen waar mensen hun volledige potentieel kunnen benutten.  
 
We zijn 'committed', we 'care', we 'collaborate' en we hebben 'courage'.   
  
Onze toewijding wordt ondersteund door onze opvattingen
 
Committed...  wij zijn toegewijd aan betere zakelijke prestaties en een betere gezondheid van het bedrijf, voor betere werklevens. 
 
Care... wij geven om de mensen die hier werken en de mensen voor wie we werken.
 
Courage... wij hebben de moed om te innoveren en taboes te doorbreken. We stellen en verhogen de standaarden als werkgever, en op het gebied van hygiëne en een gezond, duurzaam leven. 

Collaborate... wij werken samen met klanten, partners, leveranciers en elkaar om ervoor te zorgen dat we levens helpen te verbeteren, van dag tot dag.