We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 288 (-4.9 SEK) on 23-Oct-2019 16:49

Select region


Global Site


Wil jij je loopbaan beginnen in een uitdagende, internationale omgeving waar het tempo hoog ligt? 

Essity’s introductieprogramma voor afgestudeerden (GO!) biedt een echte baan met een echt ontwikkelingsplan om je een stevige basis te geven voor je ontwikkeling en loopbaan binnen Essity. Het GO!- programma is een geweldige manier om de vaardigheden die je geleerd hebt in de praktijk te brengen en ze op de proef te stellen binnen een echte baan met echte verantwoordelijkheid.  

Helaas nemen we geen sollicitaties aan voor 2019. Dit geeft ons een jaar de tijd om het geweldige GO!- programma nog verder te verbeteren. In 2020 komen we terug, beter dan ooit tevoren! Lees verder om meer te weten te komen over het programma en alvast te beginnen met je voorbereidingen, want in het najaar van 2019 volgt er meer informatie over de volgende ronde.

Tot volgend jaar!

Verhalen horen van voormalige GO!-ers? Ga naar ons YouTube-kanaal om verhalen te horen van anderen die hebben deelgenomen aan het programma en lees onze Carrièreverhalen voor een kijkje achter de schermen bij het bedrijf. 

Essity GO!- programma 

Dit is je kans om je bij ons team aan te sluiten! Essity’s introductieprogramma voor afgestudeerden (GO!) biedt een echte baan met een echt ontwikkelingsplan om je een stevige basis te geven voor je ontwikkeling en loopbaan binnen Essity. Het GO!- programma is een geweldige manier om de vaardigheden die je geleerd hebt in de praktijk te brengen en ze op de proef te stellen binnen een echte baan met echte verantwoordelijkheid.  

We beginnen binnenkort met de aanmeldingen voor de volgende ronde van het GO!- programma! Meld je hier aan voor job alerts en andere vacatures

Details 

Hieronder vind je meer informatie over de uitdagende mogelijkheden die beschikbaar zijn bij Essity GO! programma nog verder te verbeteren. Met verschillende posities over de hele wereld zijn er veel mogelijkheden om je loopbaan bij Essity op de rit te krijgen.

Sales

&Wij zijn dol op het snelle en dynamische karakter van kopen en verkopen. Verkoop speelt een essentiële rol in het succes van ons bedrijf. Het verkoopteam overbrugt de kloof tussen de wensen van de potentiële klant en de producten/services die wij aanbieden om hun dagelijkse leven makkelijker te maken.

Marketing

Wij geloven in de kracht van creativiteit, en marketing vormt de visie en strategie achter al onze merken. Essity's producten en diensten zijn ontworpen voor klanten, consumenten en gebruikers. Ons succes is afhankelijk van hoe goed we de wensen van deze personen begrijpen, hun verwachtingen overschrijden en omgaan met ontevreden klanten.

Digitale marketing

Onze digitale marketeers creëren digitale ervaringen om te voldoen aan de verwachtingen van de moderne shoppers. Op het gebied van Ecommerce en Digital ontwikkelen we competitieve digitale mogelijkheden voor Essity en efficiënte technische oplossingen voor onze toonaangevende merken.

Engineering

Onze bedrijfsactiviteiten omvatten de productie van het hele assortiment van Essity’s innovatieve producten. We hebben optimale voorwaarden voor veiligheid, kwaliteit, kosten en productiviteit en richten ons op efficiënte aankoop en logistiek met gebruik van de modernste technologieën.

ICT

Bij Essity geloven we dat ICT essentieel is om tot technologiegestuurde bedrijfsmodellen te komen en een competitief voordeel te scheppen. Ons ICT-team past technische inzichten toe en ontwikkelt technische kansen voor ons bedrijf.

Finance

Finance werkt nauw samen met het bedrijf en is essentieel voor het anticiperen en evalueren van de financiële invloed die beslissingen kunnen hebben. Ons team van Finance ondersteunt de business om aan te sturen op prestaties en om transparante, nauwkeurige, tijdige, betrouwbare en relevante informatie te leveren.

Dit is wat je kunt verwachten:

Doelstellingen – Specifieke leerdoelen vanaf het begin, bepaald en gecontroleerd door je manager.

Ontwikkeling – Activiteiten om de capaciteiten op te doen die je nodig hebt voor succes.

Werkervaring – Gedurende 24 maanden werk je in verschillende gebieden waar je de kennis opdoet die je nodig hebt om uit te blinken in je werk en vergelijkbare rollen.

Mentorschap – Naast de steun van je manager krijg je een ervaren mentor toegewezen om je te adviseren en begeleiden. Ook word je ingeschreven bij een netwerk van afgestudeerden waar je de kans hebt om contact te leggen met andere deelnemers van het Essity GO!- programma.

Mogelijkheden – De vaardigheden en kennis die je opdoet bij het Essity GO!-programma geven je de kans om verschillende beroepsmogelijkheden binnen Essity te overwegen.