We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 289.7 (-4.8 SEK) on 10-Dec-2019 17:29

Select region


Global Site


Van de miljoenen mensen die onze producten gebruiken tot de miljoenen mensen die we onderwijzen, onder leiding van onze collega’s over de hele wereld, is het onze missie om meer waarde te bieden voor iedereen, iedere dag.

Essity’s missie

We ontwikkelen, produceren en verkopen op een duurzame manier hygiëne- en gezondheidsproducten en -diensten met toegevoegde waarde.

Essity’s visie

“Toegewijd om het welzijn te verbeteren door middel van toonaangevende hygiëne- en gezondheidsoplossingen”
Samen spannen onze teams zich in voor de gezondheid en het welzijn van mensen van over de hele wereld. Kortom, wij willen het beste voor iedereen, overal. 

We zijn op zoek naar mensen die voor onze waarden staan, die niet bang zijn om uit te dagen, innoveren en experimenteren, en die een snel tempo aanhouden. Wij zijn op zoek naar jou.  
We willen dat je je iedere dag zo op je gemak voelt dat je jezelf durft te zijn. Daarom creëren wij de beste werkplekken, zodat jij je eigen gang kunt gaan als een gedreven teamspeler. We streven ernaar om je te blijven motiveren door verantwoordelijkheid te geven en verwachten, door je bij het bedrijf te betrekken en door je de kracht te geven om jezelf te ondersteunen in je carrière. 

Blijf op de hoogte met Essity carrièrenieuws

Raak geïnspireerd door de innovaties, activiteiten en mensen die ons iedere dag motiveren en uitdagen

 “Wij zijn trots op onze bedrijfscultuur. Ons hart klopt voor mensen en de natuur, wat ten grondslag ligt aan onze passie voor innovatie en onze ambitieuze duurzaamheidsagenda”  

Anna Sävinger Åslund, SVP HR