We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 289.7 (-4.8 SEK) on 10-Dec-2019 17:29

Select region


Global Site


Probeer je uit te zoeken wat de volgende stappen zijn, waar je het beste kunt beginnen aan je carrière en hoe je dit moet doen?

Wij begrijpen dat je, net als wij, een effect wilt hebben op de wereld, en tegelijkertijd een leuke tijd wilt hebben.

Probeer je uit te zoeken wat je volgende stap zal zijn? Of waar je het beste kunt beginnen aan je carrière en hoe je dit moet doen? Net als jij, willen wij een effect hebben op de wereld en tegelijkertijd een leuke tijd hebben. 

We werken nauw samen met de scholen in onze gemeenschappen om de beste leerprogramma’s te bieden, en we hebben meer dan 300 leerlingen wereldwijd, een aantal dat elk jaar verder toeneemt. Onze leerprogramma’s stomen je klaar voor je professionele carrière. Met toegang tot mentors, training tijdens het werken en andere voordelen van Essity, hebben wij misschien wel de carrière die perfect is voor jou. 

Deze programma’s verschillen afhankelijk van je locatie. Ga naar onze landelijke websites en neem contact op met onze medewerkers om te ontdekken welke leerprogramma’s beschikbaar zijn in jouw land. Vind de beschikbare mogelijkheden en meld je aan voor vacature-alerts in het onderdeel carrièremogelijkheden.