We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 287.9 (-5 SEK) on 23-Oct-2019 16:59

Select region


Global Site


Onze leiders spelen een belangrijke rol in het inspireren, uitdagen en motiveren van medewerkers om hun volledige potentieel te bereiken en het bedrijf te helpen de doelstellingen te behalen.

Het is Essity’s ambitie om de beste leiders te hebben die jou in je loopbaan kunnen helpen. Het management beschikt over de middelen om geweldige leiders te zijn en zich op individueel gebied te kunnen ontwikkelen. 

Ons leiderschapsplatform vormt de leidraad voor al ons werk rondom leiderschap. Het vormt de basis voor onze verwachtingen voor alle leiders in het bedrijf en al onze leiderschapsactiviteiten. Ons wereldwijde portfolio van activiteiten voor leiderschapsontwikkeling is gebaseerd op het 70-20-10-model en op leren door ervaring. Feedback en relaties zijn cruciale onderdelen van deze activiteiten. 

Onze wereldwijde trainingsprogramma’s zijn bedoeld om leiderschaps- en functionele vaardigheden op te bouwen door middel van workshops, klassikale trainingen en e-learnings op verschillende niveaus.

“Goede leiders bieden ondersteuning en stellen elke medewerker in staat om zijn of haar volledig potentieel te bereiken.”

Magnus Groth, President & CEO

Essity’s leiders:
  • Betrekken en kracht bijzetten 
  • Aansturen op prestaties 
  • Voortdurend feedback geven en aannemen