We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 293.2 (+1.1 SEK) on 26-Jun-2019 17:29

Select region


Global Site


Incontinentie, wat gedefinieerd wordt als het onvrijwillige verlies van urine of ontlasting, is een aandoening waar zelden over wordt gesproken. Wereldwijd hebben ongeveer 400 miljoen mensen ermee te maken en het heeft een enorme invloed op het welzijn en de waardigheid van gebruikers en verzorgers, alsmede op de kosten voor gezondheidszorg.

Toegang tot passende oplossingen verbetert niet alleen de kwaliteit van leven voor mensen met incontinentie, maar genereert ook waarde voor de maatschappij.

Wereldcontinentieweek werd opgericht door de International Continence Society (ICS) als jaarlijks initiatief om bewustzijn te creëren over kwesties die gerelateerd zijn aan incontinentie. Het begon in 2008 als Wereld Continentie Dag en vindt nu plaats in de laatste week van juni. Er worden verscheidene evenementen en activiteiten georganiseerd om voorlichting te geven over incontinentie en om mensen die ermee te maken hebben het vertrouwen te geven om hulp te zoeken en hun levenskwaliteit te verbeteren.

Bij Essity erkennen wij onze verantwoordelijkheid voor het aanwakkeren van gesprekken en nieuwe oplossingen om de kwaliteit van leven en de hygiënestandaarden over de hele wereld te verbeteren.

TENA Usability study

Usability study proves product type matters: Incontinence products that are easier to use save time and effort during product changes, as well as improve carer satisfaction.

Read more about the study:

Global Forum on Incontinence

The Global Forum for Incontinence is a global forum for education and debate on incontinence and continence care, initiated and supported by Essity. We aim to place incontinence higher up the healthcare agenda to improve quality of care for patients worldwide.

Learn more
Tena educating nurses

10 belangrijke feiten over incontinentie

Wereldcontinentieweek werd opgericht door de International Continence Society (ICS) als jaarlijks initiatief om bewustzijn te creëren over kwesties die gerelateerd zijn aan incontinentie. Het begon in 2008 als Wereldcontinentiedag en vindt nu plaats in de laatste week van juni. Er worden evenementen en activiteiten georganiseerd om voorlichting te geven over incontinentie en om mensen die ermee te maken hebben het vertrouwen te geven om hulp te zoeken en hun levenskwaliteit te verbeteren.

De infographic lezen en downloaden

5 Facts Snippet 1@3x.jpg

5 feiten om af te rekenen met stereotypen van incontinentie

De infographic bekijken en downloaden
elderly women on beach exercising Alicante

Een goed leven met incontinentie

Lees over dit onderwerp in ons nieuwste rapport

Part of the team, part of society – managing incontinence issues worldwide

Read more:
TENA-300x300.jpg

Meer over onze oplossingen

Als wereldwijde leider op het gebied van incontinentieproducten streeft TENA ernaar de kwaliteit van het dagelijkse leven te verbeteren voor iedereen die te maken heeft met incontinentie.

www.tena.com
Cover-Andy-Mack-Interview.jpg

Uitspraak van de deskundige

Axel Nordberg – Global Brand Director, IQ Solutions TENA, legt uit hoe technologie kan zorgen voor beter continentiebeheer

Vind een loopbaan binnen Essity