Essity streeft ernaar een Total Rewards-pakket aan te bieden dat een optimale mix is van compensatie- en secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Als medewerker van Essity krijg je een Total Reward-pakket aangeboden dat competitief is op de markt waarin je actief bent, en we streven naar erkenning van de individuele en teamprestaties van medewerkers. Je compensatiepakket is een mix van basissalaris, bonus en secundaire arbeidsvoorwaarden. Essity biedt voordelen zowel tijdens het dienstverband, tijdens ouderschapsverlof of ziekteverlof als na uitdiensttreding via pensioenregelingen.  

Flexibel werken

Onze cultuur wordt gevormd door onze medewerkers die ernaar leven. Essity streeft ernaar om een gelukkige, veilige en gezonde omgeving te creëren die jou in staat stelt je meest evenwichtige zelf te zijn. Eén manier om dat mogelijk te maken, is dat Essity waar mogelijk flexibele werktijden, deeltijdwerk en betaalde vakantie biedt.  Thuiswerken kan van tijd tot tijd een optie zijn voor medewerkers, daar waar dit mogelijk is. 

Welzijn

Bij Essity zorgen we voor de lange termijn van onze medewerkers en zorgen we voor de essentiële balans tussen privé en werk.  Gezondheid, welzijn en toekomstige loopbaanontwikkeling zijn voor ons van het grootste belang. We sponsoren dit via gezondheidszorgprogramma's, medische plannen, activiteiten, trainingen en ontwikkelingsmogelijkheden.   

Concurrerende beloning

Essity is een prestatiegericht bedrijf en dit wordt weerspiegeld in ons basissalarisbeheer evenals in ons aanbod van variabele beloningen. We bieden een marktconform basissalaris met jaarlijkse beoordeling van de relatieve individuele prestaties en marktontwikkeling. 

Bijna alle medewerkers nemen deel aan een variabel loonprogramma, bijvoorbeeld STI, sales incentive, All Employee Bonus, Gain sharing of iets dergelijks.   

Ons voordelenaanbod tijdens en na je loopbaan bij ons omvat, waar lokaal concurrerend en passend, aantrekkelijke pensioenoplossingen, gezondheidszorg en dekking voor leven en arbeidsongeschiktheid. 

Typische voorbeelden zijn onder meer lokaal concurrerende pensioenregelingen en, waar van toepassing, overlijdensrisicoverzekering of dekking voor korte of langdurige arbeidsongeschiktheid,  

Profiteer overal van kansen

Internationale ervaring, diversiteit en carrièremogelijkheden worden gewaardeerd en gesponsord door Essity via ondersteunende mobiliteitsprogramma's, diensten en voordelen die worden aangeboden aan de medewerker en zijn of haar gezin.  Met kantoren in meer dan 55 landen kun je overal ter wereld werken op elk gebied dat je kiest en waarvoor je gekwalificeerd bent.

We zien ernaar uit je bij Essity te mogen verwelkomen.