We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 299.6 (-4.7 SEK) on 12-Nov-2019 17:30

Select region


Global Site


Door te investeren in hygiëne en gezondheid houden we ons niet alleen bezig met gelijkheid en menselijke waardigheid, maar investeren we ook in maatschappelijke vooruitgang.

Persoonlijk verhaal

Gert Bagge deelt zijn persoonlijke verhaal over een zwakke blaas als gevolg van prostaatkanker, en hoe hij sociale obstakels overwint. Bekijk hier de volledige video.

“Voor ons draait hygiëne en gezondheid vooral om de maatschappelijke gevolgen. Vaak zijn de benodigde middelen veel minder dan we misschien denken.”

Hygiene & Health Report 2018/19

In het rapport wordt het belang benadrukt om prioriteit te geven aan hygiëne en gezondheid gedurende de hele levensloop. Er wordt aangetoond hoe inzet hiervoor niet alleen kan bijdragen aan het persoonlijke welzijn van mensen maar ook aan maatschappelijke ontwikkeling, bijvoorbeeld de duurzame ontwikkelingsdoelen van de VN. 

Het rapport heeft ook als doel om publieke beleidskwesties te beïnvloeden om de standaarden voor hygiëne en gezondheid wereldwijd te verbeteren.

Lees het rapport:
Engels | Frans | Spaans | Zweeds | Russisch | Duits

WSSCC-logo.jpg

Samenwerking WSSCC en Essity

WSSCC en Essity willen samenwerken voor het verbeteren van de hygiëne- en gezondheidsnormen gedurende de levensloop. WSSCC is het enige onderdeel van de VN dat geheel is toegewijd aan de behoeften voor sanitaire voorzieningen, hygiëne en gezondheid. Ons doel is om onze kennis en expertise aan te vullen, om geloofwaardigheid op te bouwen en om ons gezamenlijke netwerk en de toegang tot relevante besluitvormers en forums te verbeteren.

Part4Prog-Infograph-Cover-2880x1300.jpg

Inzichten in gezondheid en hygiëne 2018/19

Enquête

Bekijk de resultaten van de Essentials Initiative Enquête 2018 en test je kennis! Hoe hebben mensen volgens jou geantwoord?