We gebruiken cookies om je de best mogelijke ervaring te bieden op Essity.com. Lees meer over de cookies die we gebruiken en hoe je je instellingen kunt wijzigen:

Essity B 299.6 (-4.7 SEK) on 12-Nov-2019 17:30

Select region


Global Site


We kondigen met trots onze samenwerking met Fotografiska aan, het museum voor fotografie. Samen met Fotografiska willen wij het bewustzijn vergroten en een gesprek aangaan met mensen over het belang van hygiëne en de hierbij behorende sociale problemen.

HygieneACircleOfLife-Cover.jpg

Essity en Fotografiska lanceren de tentoonstelling "Hygiene – A Circle of Life"

Dit is de eerste van drie tentoonstellingen die gehouden zullen worden over een periode van drie jaar. Kom meer te weten over het initiatief en luister naarwat andere mensen weten over hygiëne met betrekking tot menstruatie en incontinentie.

Digitale ervaring

Voor mensen die niet naar het museum kunnen reizen, hebben we een online ervaring gecreëerd. Hier kun je zelf waar en wanneer jou dat uitkomt foto’s, inzichten en verhalen bekijken. We hebben ook achtergrondmateriaal en inzichten opgenomen die wij hebben verworven met onze tweejaarlijkse enquête over hygiëne en gezondheid op gebieden zoals menstruatie, incontinentie en hygiëne thuis. Kies een taal:  

Engels    Frans    Duits    Zweeds    Spaans

VoicesAboutHygiene-2880x1300.jpg

Mensen over “Hygiene - A Circle of Life”

Luister naar quotes van panelleden van de Norrsken Foundation, Gapminder, Water Supply and Sanitation Collaborative Council en Essity. En maak kennis met Edwina White die vertelt over haar persoonlijke situatie en ervaring in het omgaan met incontinentie voor meerdere jaren.

_2RR1639-1.jpg

Paneldiscussie over het belang van hygiëne

Laat je inspireren en luister naar de volledige paneldiscussie over hygiëne als een belangrijke onderscheidende factor voor wereldwijde sociale, ecologische en economische ontwikkeling tijdens elke fase van het leven.

Fotografiska-logo.jpg

Meer informatie over “Fotografiska for Life”